Majutus Sõrve Külalistemajas

Paar lühemat sammu mereni. Paar pikemat sammu Kuressaareni. Ja üle mere Riiga...



Sõrve külalistemaja "Sõrve Guest House" asub Kuressaarest 18 km, Salme külas, mere ja jõe lähedal. Külalistemaja asub Salme rahvamajaga sama hoone teisel korrusel. Alumisel korrusel on köök ja hommikusöögi saal kus saab korraldada ka sünnipäevi ja pidustusi kuni 40 -le. Kõrval on suur saal kuhu mahub ka 120 inimest pulmapeolauda.
Toad on hotellitüüpi mugavustega kahe- ja kolmekohalised ning neljakohaline peretuba. Välirõdul saab nautida hommikust päikesetõusu merelt koos hommikukohviga.
Maja ees asub valvekaameraga ja valgustatud parkla ning parkida saab ka maja tagapool magamistubade akende all. Majas on tasuta wifiala. Suitsetatakse ainult selleks ettenähtud kohas. Lemmikloomade kaasa võtmine ainult kokkuleppel pererahvaga.




Gruppidele!

Gruppidele, olenevalt grupi suurusest ja vastavalt meie hetkevõimalustele, pakume tavahindadest ka soodsamat hinda.



Külalistemaja kõrval asuval mereäärsel puhkeväljakul on võimalik aega veeta kiikudes ja karussellil sõites ning väikestele liivakast-ronimismaja. Pallimängudeks on kasutada rannavolle liivaväljak ja tennise mänguks saab rentida savi-liiva kattega tenniseväljakut.
Lähedal asub Suure Tõllu raiesmaa matkarada ning muistsete viikingite Salme muinaslaevade matmispaik ja nende mälestusmärk.
Õngitsemiseks on sobiv koht 100 meetri kaugusel asuv Salme jõesadam, kus saab ka paadiga sõites ujumas käia. Supelrand asub 2 km kaugusel Tehumardil, kuhu viib asfaldkattega valgustatud jalgrada mis on hea ka rulluisutamiseks või tõukerattaga sõitmiseks. Tehumardi rand on ka lohesurfajate lemmik koht, kuid Sõrve poolsaare tipp on siiski parim.




Sõrve Külalistemajas on võimalik kasutada kaasaegset 6-kohalist leilisauna või 2-kohalist aurusauna koos massaažidušši võimalusega.
Saunade kasutamiseks palume registreerida tellimus vähemalt 2 tundi ette.